| Autor |
Mesaj |
DiGiTaL
Moderator

Data inscrierii: 29/Dec/2008 Mesaje: 46
|
|
Matrix Effect |
|
Matrix Effect
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Asicurativa ca paleta de culori arata asa
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul nuanței verede: #2aef1f )
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
Gata
REZULTATUL:

|
|
| 29/12/2008 09:03 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|